Sociale Verbindingen
Verbind uw sociale media-accounts om automatisch uw content te delen wanneer artikelen worden gepubliceerd.
Facebook Pagina
Deel artikelen op uw Facebook-pagina wanneer ze gepubliceerd zijn
Verbind uw Facebook-pagina
Wanneer u een Facebook-pagina verbindt, delen wij automatisch uw artikelen met uw volgers wanneer ze worden gepubliceerd. Elke post bevat de heldere afbeelding van het artikel en een aantrekkelijke teaser.
Wat u zult krijgen:
- Automatisch plaatsen wanneer artikelen worden gepubliceerd
- Hero afbeeldingen inbegrepen in elke post
- AI-gegenereerde teasers die lezers aantrekken en klikken stimuleren
U wordt doorgestuurd naar Facebook om toegang te autoriseren. We vragen alleen toestemming om op uw Pagina te posten.
Deel artikelen op uw LinkedIn-bedrijfspagina wanneer ze gepubliceerd zijn
Verbind uw LinkedIn
Deel uw artikelen met uw professionele netwerk. Verbind een bedrijfspagina of uw persoonlijke profiel om automatisch te posten wanneer artikelen worden gepubliceerd.
Wat u zult krijgen:
- Automatisch plaatsen op Bedrijfspagina of profiel
- Artikelen geformatteerd voor LinkedIn betrokkenheid
- Bereik uw professionele publiek automatisch
U wordt doorgestuurd naar LinkedIn om toegang te autoriseren. We vragen alleen toestemming om content te plaatsen.
X (Twitter)
Deel artikelen als tweets wanneer ze gepubliceerd zijn
Verbind uw X-account
Deel uw artikelen op X om meer mensen te bereiken. Verbind uw account om artikelen met ƩƩn klik te tweeten.
Wat u zult krijgen:
- EƩn-klik tweet voor elk gepubliceerd artikel
- Artikelen geformatteerd voor X betrokkenheid
- Verkeer genereren vanuit uw X-publiek
U wordt doorgestuurd naar X om toegang te autoriseren. We vragen alleen toestemming om tweets te plaatsen.
Verbindt u met het verkeerde X-account?
X zal verbinding maken met welk account u momenteel in uw browser bent ingelogd. Om een ander account te verbinden:
- Ga naar x.com en log uit (of schakel over naar uw gewenste account)
- Log in op het X-account dat u wilt verbinden
- Kom hier terug en klik op "Verbind X"
Optioneel kunt u AutoSEO verwijderen van uw oude X-account: X Instellingen ā Apps en sessies ā Verbonden apps ā Toegang intrekken.