Połączenia społecznościowe
Połącz swoje konta w mediach społecznościowych, aby automatycznie udostępniać swoje treści po opublikowaniu artykułów.
Strona na Facebooku
Udostępniaj artykuły na swojej stronie Facebook, gdy są publikowane
Połącz swoją stronę Facebook
Gdy połączysz stronę na Facebooku, automatycznie udostępnimy Twoje artykuły Twoim obserwatorom po ich opublikowaniu. Każdy post będzie zawierał główny obraz artykułu oraz intrygujący teaser.
Co otrzymasz:
- Automatyczne publikowanie po opublikowaniu artykułów
- Obrazy główne dołączone do każdego wpisu
- Zajawki stworzone przez AI które przyciągają czytelników i zwiększają liczbę kliknięć
Zostaniesz przekierowany na Facebooka, aby autoryzować dostęp. Prosimy tylko o pozwolenie na publikowanie na Twojej Stronie.
Udostępniaj artykuły na swojej stronie firmowej LinkedIn, gdy są publikowane
Połącz swój LinkedIn
Udostępnij swoje artykuły w swojej sieci zawodowej. Połącz stronę firmową lub swój profil osobisty, aby automatycznie publikować, gdy artykuły są opublikowane.
Co otrzymasz:
- Automatyczne publikowanie na stronie firmy lub profilu
- Artykuły sformatowane do zaangażowania na LinkedIn
- Automatycznie docieraj do odbiorców biznesowych
Zostaniesz przekierowany na LinkedIn, aby autoryzować dostęp. Prosimy tylko o pozwolenie na publikowanie treści.
X (Twitter)
Udostępniaj artykuły jako tweety, gdy są publikowane
Połącz swoje konto X
Udostępnij swoje artykuły na X, aby dotrzeć do większej liczby osób. Połącz swoje konto, aby tweetować artykuły jednym kliknięciem.
Co otrzymasz:
- Tweetuj jednym kliknięciem dla każdego opublikowanego artykułu
- Artykuły sformatowane do zaangażowania na X
- Generuj ruch z Twojej grupy X
Zostaniesz przekierowany na X, aby autoryzować dostęp. Prosimy tylko o pozwolenie na publikowanie tweetów.
Łączenie z niewłaściwym kontem X?
X połączy konto, na które jesteś aktualnie zalogowany w przeglądarce. Aby połączyć inne konto:
- Przejdź do x.com i wyloguj się (lub przełącz się na swoje konto)
- Zaloguj się do konta X, które chcesz połączyć
- Wróć tutaj i kliknij "Połącz X"
Opcjonalnie możesz usunąć AutoSEO ze swojego starego konta X: Ustawienia X → Aplikacje i sesje → Połączone aplikacje → Cofnij dostęp.